...Chovej se k ostatním tak, jak chceš, aby se oni chovali k tobě...

Tori Spelling

21. března 2007 v 15:15 | Ka(t)chenka |  Herečky
Proslavila se rolí Donny Martinové v jednom z nejúspěšnějších seriálů "Beverly Hills 902 10". Objevila se ve filmu Vřískotu 2. Je známá i svými charitativními aktivitami.
Filmografie:
20062006 Much Music Video Awards ...
2005Fashion Week Diaries ...
20053rd Annual TV Land Awards, The ...
2004E! 101 Most Starlicious Makeovers ...
200450 Ways to Leave Your Lover ...
2003So Downtown ...
2003Carol Christmas, A ...
2003Starring ...
2002Evil Alien Conquerors ...
2002Naked Movie ...
2002Intimate Portrait: Jennie Garth ...
2001Scary Movie 2 (Scary Movie 2) ...
2001Sol Goode ...
2001Playboy Exposed: Playboy Mansion Parties Uncensored ...
1999Hollywood: Wild in the Street ...
1999Playboy: Playmate Pajama Party ...
19981998 Billboard Music Awards, The ...
1998Beverly Hills 90210: Our Favorite Moments ...
1998Perpetrators of the Crime ...
1997Alibi, The ...
1997Vřískot 2 (Scream 2) ...
1997House of Yes, The ...
1996Co-ed Call Girl ...
1996Deadly Pursuits ...
1996Mother, May I Sleep with Danger? ...
1995Awake to Danger ...
1994Friend to Die For, A ...
1994Beverly Hills 90210: A Christmas Special ...
1990Beverly Hills, 90210 ...
1989Troop Beverly Hills ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 kačka kačka | E-mail | 14. září 2008 v 14:33 | Reagovat

neni hezká

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama